De bedste blommesorter til Moskva-regionen, selvfrugtbare og underdimensionerede

Af alle stenfrugtafgrøder betragtes blommer som de mest almindelige og populære til dyrkning. Sådanne træer er uhøjtidelige at passe på og er derfor efterspurgte blandt sommerboere og almindelige amatører. Imidlertid kan der i forbindelse med klimaet i Moskva-regionen, som ikke tillader dyrkning af mange blommer, opstå spørgsmålet om, hvordan man hurtigt bestemmer valget, når man køber kimplanter.

Klimatiske træk i regionen

Dette betyder ikke, at klimaet i Moskva-regionen er for hårdt, men når du vælger en passende sort, skal du først og fremmest være opmærksom på dens tilpasning til svær kulde eller forår frost.

På trods af at de fleste af de forskellige sorter af blommer har lignende ulemper, er der også næsten ideelle racer.

I gennemsnit tegner en måned sommer ca. 75 mm nedbør, eksklusive perioder hvor der opstår alvorlig tørke. Sneoverdækning observeres her fra slutningen af ​​oktober til midten af ​​april (der var tilfælde, hvor sneen forsvandt allerede i marts). Om vinteren dannes et dækning på ca. 20-25 cm højt fra sneen. Solen skinner her nøjagtigt halvdelen af ​​dagene om året.

Generelt kan vi med sikkerhed sige, at en selvfrugtende eller selvbestøvende blomme er bedre egnet til Moskva-regionen. Der er mange sådanne sorter, og der er masser at vælge imellem.

Når blommen blomstrer i forstæderne

Planten begynder at blomstre senest i slutningen af ​​april. Nogle sorter af frugttræer blomstrer tidligere, andre meget senere.

Tidspunktet afhænger ikke kun af sorten, vejret i et bestemt år spiller en lige så vigtig rolle.

Det er optimalt at vælge sådanne blommer, hvis blomstring begynder allerede i midten af ​​maj. Dette garanterer producenten store udbytter og beskyttelse mod svær frost.

Bedre at vælge sorter, der blomstrer i maj

De sorter, der er mest velegnede til dyrkning i Moskva-regionen

Regionen er, på trods af det tempererede klima, "berømt" for sine returfrost. Derfor skal sorten valgt af gartneren være vinterhård eller simpelthen modstandsdygtig over for mindre temperaturændringer.

For at træerne kan udvikle sig roligt og godt, skal du stoppe ved lave eller mellemstore træer. For eksempel er en storfrugtet blomme til Moskva-regionen i Zarechnaya tidlige sort ideel til plantning i små haver. Det er vigtigt for en specialist at bestemme på forhånd, hvad han forventer af plantning af en given plante: højt udbytte eller beskeden, men regelmæssig frugtning.

Oryol drøm

Ganske lavt afløb, som maksimalt kan nå 2,5 meter i højden. Bærer frugt tidligt og blomstrer i april. Frugterne modnes med saftige rødbrune dråber. Der er ikke behov for kunstig bestøvning.

Zarechnaya tidligt

Mellemstort træ med saftige, gule, sure-søde frugter. På grund af det faktum, at sorten tilhører det overjordiske, kan høsten høstes i slutningen af ​​juli. Vinterhård (over gennemsnittet). Yderligere bestøvning er påkrævet.

Blå gave

Mørk blomme, op til 3 meter høj.Kan producere små blålig dråber i midten af ​​august. Selvbestøvet.

Kolkhoz renklode

Lavvoksende plante, middel moden modning. Frugtning fokuserer på både kvistbuketter og årlige vækster. Små søde gule frugter modnes.

Blå fugl

Eksperter giver denne sort 4,6 point med hensyn til organoleptiske indikatorer og smag. Blå ovale drupes bestøves af kaukasiske ungarsk.

Ungarsk Korneevskaya

Lilla-brune frugter. Det begynder at blomstre i begyndelsen af ​​maj og modner i begyndelsen af ​​september afhængigt af plantningsåret. Rigelig produktivitet.

Opmærksomhed! Det er mere aktivt påvirket af sygdomme i de epifytotiske år, derfor er det nødvendigt med obligatoriske forebyggende foranstaltninger.

Rød bold

Et dværgtræ med en maksimal højde på 2,5 meter. Frugterne er store med en rød hud, der er let blålig.

Renclaude Leah

Lille gulgrønne frugter med ret saftig papirmasse. Mellemstort træ med en oval rund krone. Bærer udelukkende frugt alene.

Vitebsk sent

Panik krone, underdimensioneret plante. Mørkerøde frugter med en blå-violet nuance. Hvis blommen er moden, adskilles stenen let fra papirmassen.

Vigtig!Forvent ikke en høst i 2 år allerede. Det vil være muligt kun at få noget resultat inden for 5 år. Det er nødvendigt at kontrollere placeringen af ​​rodkraven over jorden.

Æggeblå

Kan bære frugt uden at deltage i modningsprocessen for bestøvere. Høj og vokser omkring 6 meter lang. Frugterne høstes i midten af ​​august.

Træet bærer mørkeblå æggedråber.

Tidlig modning rød

Beskrivelsen af ​​denne sort skal starte med at nævne, at planten kun modner inden september. Som et resultat får gartneren hindbær-lilla frugter. Selvfrugtbarhed er fraværende.

Anna Shpet

Den mest populære type blomme. Bestøvet af grøn Renklode er det helt uhøjtideligt over for eventuelle vækstbetingelser. Lilla frugter med en sødlig smag.

Tidlig komet

Kirsebærblomme med store bær. Bourgogne med lyserød saftig papirmasse. Vinterhård og frugtbar.

Yakhontova

Et hurtigt voksende og kraftigt træ, der er ideel til Moskva-klimaet. Runde frugter modner i begyndelsen af ​​august (det er muligt at høste tidligere).

Præsidenten

Producerer store lilla bær. Eksperter vurderer smagen af ​​denne frugt til 4,6 point.

Gylden bold

Tilhører familien Rosaceae. Gyldengul frugt med orange kød og ben, der let kan komme af kødet. Høj velsmag. Modningsperiode - slutningen af ​​juli-begyndelsen af ​​august.

Smolinka

Medium modning hjemmelavet blomme. Toblomstrede blomsterstande producerer mørke lilla frugter med en sød smag og uden ekstra slag.

Gul skat

Lette bær og mindeværdige smagsegenskaber. Sorten modner i slutningen af ​​juli, undertiden i slutningen af ​​juni. Frugterne bruges til bagning, de tolereres godt i frysere.

Volga skønhed

Drupes af crimson-blue farve. Bestøvet af Skorospelkoy.

Start

Tidlig mellemstor plante. Når de er modne, falder frugterne ikke af. Det modstår forskellige typer sygdomme godt.

Kantemirovka

Blå bær. Blomstringsperioden er det 2. årti af maj og modner tættere på begyndelsen af ​​august. Mulige sygdomme: rust, pletblødning og meldug.

Crooman

Frugtsmagningsscore - 4,3 point ud af 5. Mørkerøde bær. Mellemstort træ med en rund krone.

Sukhanovskaya

Kompakt krone med medium bladighed. Moden frugt af lysegrøn farve. Den blomstrer fra slutningen af ​​april til den 15. maj og bærer frugt inden den 20. august.

Bolkhovchanka

Gennemsnitlig styrke. Ægformede burgundergrønne frugter. Selvfrugtbar sort med høj frostbestandighed.

Baseret på ovenstående oplysninger er de bedste blommer til Moskva-regionen meget forskellige, og gartnere har et bredt udvalg.

Ud over de ovennævnte sorter af blommer er der hybrider, der koster gartnere lidt dyrere end almindelige og bærer frugt mindre ofte, men er mere modstandsdygtige over for frost og sygdomme.

Plommehybrider er mere modstandsdygtige over for ugunstige vækstbetingelser

Hvor mange år bærer en blomme frugt i Moskva-regionen

I tilfælde af at en specialist overholder alle betingelserne for at dyrke et træ, begynder blommen at bære frugt i 3-4-års alderen. Afhængigt af det område, hvor denne plante dyrkes, kan den bære frugt i mere end 20 år.

Sådan plantes og dyrkes blommer i forstæderne

Plantning og pleje af en blomme i Moskva-regionen forudsætter overholdelse af en række regler. De vigtigste er:

  • Det bedste tidspunkt at plante blommetræer er uden tvivl forår.
  • Landingen udføres i begyndelsen af ​​april i de første dage af den.
  • Når du vælger en god side, plantes planten tættere på syd og sandjord. Planten skal have stærke, dybe rødder.
  • Plantningshullet skal udføres om efteråret, så stedet har tid til at forberede sig.

Yderligere pleje er ikke så svært: vand regelmæssigt, løsn, spray. Om efteråret er det bydende nødvendigt at fjerne faldne frugter og løv fra stedet og dække bagagerummet fra skadedyr.

Blommetræer skal være modstandsdygtige over for ekstrem kulde, herunder frysende vintre og uventede forårsfrost.

Anbefalinger til pleje af blommer i Moskva-regionen

Ved normal nedbør skal træet vandes mindst en gang om måneden. Ved ankomsten af ​​foråret skal jorden fodres med kvælstofgødning. For at blommen kan udvikle sig roligt, beskæres den periodisk. Beskæring skal ske inden spirende.

Bemærk!Sanitær beskæring af kimplanter udføres for at beskytte fremtidige frugter mod forskellige sygdomme.

Der er snesevis eller endda hundreder af sorter med de nødvendige egenskaber. Gartnere i Moskva-regionen kan studere deres egenskaber mere detaljeret og plante et par sorter på stedet for at få en velsmagende og sund høst.

gæst
0 kommentarer

Husplanter

Have